Arsenal’s nieuwe nr.9?! Benjamin Sesko wil overstap naar Gunners ondanks interesse van Manchester United en Chelsea. RB Leipzig zoekt deal van £45m

Arsenal, Chelsea en Manchester United worden allemaal genoemd met interesse in de Sloveense spits in de aanloop naar de zomerse transferwindow, maar The Mirror meldt dat de Gunners zijn eerste keuze zouden zijn als een overstap in de komende maanden werkelijkheid zou worden.

Leipzig is bereid om Sesko, die deze week 21 wordt, te verkopen als ze een aantrekkelijk bod ontvangen. Zijn vrijwaringsclausule is naar verluidt vastgesteld op ongeveer €65 Hamano Voetbalshirts Op Maat miljoen (£55m/$70m), maar er wordt gesuggereerd dat de Duitse ploeg akkoord zou gaan met ongeveer £45m ($57m).

Sesko kwam afgelopen zomer na slechts twee jaar bij het Oostenrijkse Red Bull Salzburg naar Leipzig. Hij scoorde 14 keer in 31 Bundesliga wedstrijden en twee keer in acht Champions League optredens. De aanvaller maakte echter niet alleen indruk Manchester United Voetbalshirt Kinder met zijn doelpuntenaantal, want hij speelde een geweldige wedstrijd toen zijn team dit jaar dichtbij een verrassende wedstrijd tegen Real Madrid in de Europese competitie kwam.

VoetbalOnline Shop

Arsenal’s nieuwe nr.9?! Benjamin Sesko wil overstap naar Gunners ondanks interesse van Manchester United en Chelsea. RB Leipzig zoekt deal van £45m

De 28-voudig international van Slovenië staat nog tot 2028 onder contract bij Leipzig, maar zou op de vlucht Goedkope Chelsea voetbalshirts kunnen slaan als Arsenal interesse toont. Hij kan zijn hoop op een zomerse overstap een boost geven als hij indruk maakt tijdens Euro 2024, waar zijn land het opneemt tegen Engeland, Denemarken en Servië.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *